Statul Islamic revendică atentatul sinucigaş din Pakistan, al cărui bilanţ creşte la 54 de morţi, inclusiv 23 de minori

1
219

Bilanţul atentatului sinucigaş comis în Pakistan la un miting politic, cu câteva luni înaintea unor alegeri – revendicat de către gruparea Statul Islamic (SI) – creşte la 54 de morţi, inclusiv 23 de minori, relatează News.ro citând AFP.

Aproximativ 400 de simpatizanţi ai Partidului Jamiat Ulema-e-Islam (JUI-F, religios, conservator), aliat al şefului coaliţiei guvernamentale, ascultau discursurile liderilor, în momentul în care atacatorul s-a detonat în apropierea scenei.

Un oficial de rang înalt de la Departamentul luptei împotriva terorismului (CDT), Shaukat Abbas, a declarat AFP că au fost ucise 54 de persoane – dintre care 23 erau în vârstă de mai puţin de 18 ani.

Peste 100 de persoane au fost rănite.

/www.hotnews.ro/

1 COMENTARIU

  1. Atentatul sinucigas din Pakistan a creat un bilant tragic cu 54 de morti si peste 100 de raniti, 23 dintre acestea fiind nevinovati copii. Aceasta crima teribila demonstreaza fara echivoc dificultatea si amenintarea la care se face fata azi in lume si nu trebuie ignorat. Speram cu totii ca aceste lucruri sa nu se mai repete si ca politicienii vor lua masuri ferme impotriva terorismului si a violentelor.

Lasă un răspuns